Zona znanja

vodic-za-naplatu-za-start-up-ili-malo-poduzece
07-07-2023

Vodič za naplatu za start-up ili malo poduzeće

Upravljanje poduzećem je vrlo često usmjereno na razvoj novih proizvoda, prodaju, marketing, a zaboravi se pratiti stanje novca na računu i upravljati naplatom.

besplatan-canvas-model-poslovni-plan
29-06-2023

Trebate izraditi poslovni plan? Ne znate kako, od kuda krenuti? Preuzmite predložak za izradu plana uz pomoć Canvas modela

Poslovni plan vam pomaže u razumijevanju što pokušavate promijeniti ili učiniti, zašto radite na način kako radite i kako ćete provesti promjenu.

poslovni-plan-za-samozaposljavanje-obrazac
predlozak-za-izradu-poslovnog-plana
postavi-osobne-financijske-ciljeve
08-01-2023

Znate li da prema istraživanjima 85% žena upravlja budžetima svojih obitelji, ali samo 30% žena se smatra financijski pismenima?

U ovom kratkom vodiču nudimo vam savjete koji mogu pomoći u osmišljavanju održivog financijskog plana i postavljanje osobnih financijskih ciljeva kojih ćete se moći pridržavati.

poslovni-plan-za-usluznu-djelatnost-obrazac
16-11-2022

Poslovni plan za novo poduzeće u uslužnim djelatnostima

Poslovni plan za poduzeće koje se bavi uslužnom djelatnosti - obrazac s primjerima pitanja na koje trebate odgovoriti i prijedlozima odgovora. Pisani poslovni plan uz pomoć kojega ćete osvjestiti činjenice gdje ste sada i gdje želite biti.

tablice-za-planiranje-tjedna-mjeseca-i-godine
16-10-2022

Tablice za planiranje tjedna, mjeseca i godine za uspostavu dosljednih navika u organizaciji vremena.

Za lakše planiranje svakodnevnih obaveza preuzimte obrasce za planiranje vremena, a pročitajte i o prednostima njihovog planiranja.

kalendar-mini-izazova-za-bolju-motivaciju
10-10-2022

Kalendar mini izazova za bolju motivaciju

Motivaciju je ponekad vrlo često teško zadržati, čak i kada mislite da imate dovoljno intrizične motivacije za ostvarivanje nekog cilja. Za svaki dan postavite neki mali cilj uz pomoć kalendara izazova.

scram-metoda
06-09-2022

Kako možemo principe SCRAM metode koristiti u svakodnevnom životu?

Svi bi htjeli imati strukturiran život, dobru organizaciju vremena i traže načine kako da to postignu. Pokušajte koristiti principe SCRAM metode.

odredite-listu-prioriteta
26-08-2022

Odredite listu prioriteta

Nema čarobne formule kako pronaći više vremena, ali postoje različite metode kojima definiramo što nam je važno. Jedna od metoda koju možete koristiti je svaki dan odraditi listu prioriteta.

preuzmite-obrazac-za-izradu-swot-analize
12-04-2022

Preuzmite obrazac za izradu SWOT analize

SWOT analiza (eng. Strenghts, Weaknesses, Opportunitites i Threats) je jedna od najpoznatijih i najčešće korištenih analiza. Pomaže nam u davanju odgovora na pitanja temeljena na propitivanju naših unutarnjih snaga i slabosti te vanjskih prilika i prijetnji.